The Serpent and the Rainbow, filme online subtitrat in RomanaUrmăreşte online filmul The Serpent and the Rainbow 1988 (Şarpele şi curcubeul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Serpent and the Rainbow 1988 (Şarpele şi curcubeul), film online HD subtitrat în Română

În anul 1978, un bărbat haitian pe nume Christophe (Conrad Roberts) moare în mod misterios într-o clinică misionară franceză în timp ce afară trece prin dreptul geamului său o paradă voodoo cu un coşciug în flăcări. În dimineaţa următoare, el este îngropat cu slujbă Catolică şi sora lui plânge şi se roagă pentru sufletul său. Privind scenele este un bărbat îmbrăcat în costum care era şi el la fereastra lui Christophe în noaptea în care a murit. în momentul în care coşciugul este lăsat în groapă se petrece un lucru terifiant.

Şapte ani mai târziu, Dennis Alan, un etnobotanist şi antropolog de la Universitatea Harvard, scapă cu greu din jungla Amazoniană şi se întoarce la Boston cu nişte plante rare şi leacuri de la un şaman local. În timpul aventurii sale, Alan bea o moţiune halucinogenă în care-i apare bărbatul de la înmormântarea lui Christophe înconjurat de cadavre într-o groapă fără fund. De asemenea, Alan vede un talisman cu spiritul jaguarului care îl ghidează să iasă în siguranţă din junglă.

Înapoi în Boston, Alan este abordat de mai multe corporaţii farmaceutice care încearcă să verifice medicamentul folosit în religia Voodoo din Haiti pentru a crea zombii. Compania vrea ca Alan să ofere produsul spre producţie în masă şi folosirea lui ca pe un „super anestezic”. Corporaţia îi pune lui Alan pe masă fonduri semnificative şi îl trimite în Haiti într-un moment în care ţara se află într-o revoluţie. Expediţia lui Alan din Haiti pentru a găsi medicamentul, asistat de către doctora MArielle (Cathy Tyson), îl conduce pe acesta spre o descoperire şocantă.

Urmăreşte online filmul The Serpent and the Rainbow 1988 (Şarpele şi curcubeul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

The Serpent and the Rainbow, filme online subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !

Urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din The Serpent and the Rainbow, filme online subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAME