It Comes at Night 2017, filme online HD, subtitrat in RomanaUrmăreşte online filmul It Comes at Night 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

It Comes at Night 2017, filme online HD, subtitrat în Română

Lumea întreagă este răvăşită de o epidemie necunoscută. Paul, soţia lui Sarah şi băiatul lor adolescent, Travis, s-au izolat în casa lor din mijlocul pădurii. Când tatăl lui Sarah, Bud, este şi el cuprins de boală, cei doi îl ucid pe acesta şi îi incinerează cadavrul într-un mormânt improvizat. În seara următoare, ei capturează un intrus care încearcă să intre în casa lor. Paul îl leagă pe intrus de un copac şi apelează la nişte trucuri pentru a vedea dacă are sau nu boala.

Străinul, pe numele său Will, explică faptul că nu ştia dacă acea casă este sau nu ocupată şi era acolo doar pentru a căuta ceva apă de băut pentru el, soţia şi copilul său. Will se oferă să cumpere din proviziile acestora de apă şi mâncare, însă Sarah sugerează ca acesta să-şi aducă familia să locuiască în casa lor, motivând că, fiind mai multe persoane, se vor putea apăra mai usor în caz că le descoperă cineva locaţia.

Paul este de acord cu ideea şi se duce împreună cu Will pentru a-şi lua soţia şi copilul. Pe drum, ei sunt luaţi prin surprindere de către doi bărbaţi. Paul îi ucide pe aceştia şi îl acuză pe Will de faptul că totul a fost o înscenare din partea sa. Will se apără spunând că şi el s-a luptat cu inizii şi încearcă să-l asigure pe partenerul său de drum de onestitatea lui. Câteva zile mai târziu, Paul se întoarce acasă împreună cu Will, soţia acestuia Kim şi fiul lor, Andrew.

Urmăreşte online filmul It Comes at Night 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

It Comes at Night 2017, filme online HD, subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !

Urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din It Comes at Night 2017, filme online HD, subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAME