Husbands and Wives 1992, filme online HD subtitrat in RomanaUrmăreşte online filmul Husbands and Wives 1992, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Husbands and Wives 1992 (Soţi şi soţii), film online HD subtitrat în Română

Filmul este despre două cupluri formate din Jack (Pollack) şi Sally (Davis), respectiv Gabe (Allen) şi Judy (Farrow). Povestea începe atunci când Jack şi Sally ajung acasă la Gabe şi Judy pentru a-i anunţa pe aceştia că urmează să se despartă. Gabe este şocat, dar Judy ia vestea mult prea personal şi se simte foarte rău la aflarea ei. Încă derutaţi, ei merg să ia cina împreună la un restaurant chinezesc. Câteva săptămâni mai târziu, Sally merge la apartamentul unui coleg.

Ele plănuiesc să iasă împreună la operă şi apoi să meargă la cină. Sally îl întreabă pe acesta dacă poate să-i folosească telefonul mobil şi îl sună pe Jack. Aflând de la acesta că deja are pe altcineva şi a trecut peste despărţirea lor, ea îl acuză pe Jack de faptul că avea o aventură în timp ce erau căsătoriţi şi de aceea a trecut aşa uşor peste despărţire.

Judy şi Gabe sunt prezentaţi noii prietene a lui Jack, Sam, o instructoare de aerobic. Când Judy şi Sam merg împreună la cumparături, Gabe o numeşte pe noua iubită a lui Jack drept „ospătăriţă de cocktail” şi îi spune acestuia ca este nebun că a părăsit-o pe Sally pentru ea. Peste vreo săptămână, Judy îl prezintă lui Sally pe Michael (Liam Neeson), un coleg de serviciu de care este chiar şi ea atrasă. Michael o invită pe Sally în oraş şi cei doi încep o relaţie însă deşi Michael este foarte îndrăgostit de ea, Judy nu e chiar satisfăcută de relaţia lor.

Urmăreşte online filmul Husbands and Wives 1992, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

Husbands and Wives 1992, filme online HD subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !

Urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Husbands and Wives 1992, filme online HD subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAME