Beatriz at Dinner (2017), filme online HD, subtitrat in RomanaUrmăreşte online filmul Beatriz at Dinner 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Beatriz at Dinner 2017, film online HD subtitrat în Română

Beatriz (Salma Hayek) este o maseuză care se îndreaptă către casa unei cliente de-a sa, Kathy (Conntie Britton), pentru a-i face un masaj înainte de-a participa la o petrecere. După ce termină şi vrea să plece acasă, maşina ei nu mai porneşte sub nicio formă. Ea îi spune lui Kathy că o să i-o repare un prieten după ce iese de la serviciu. Kathy o invită pe Beatriz să rămână pentru petrecerea pe care o organizează ceva mai târziu.

Soţul lui Kathy, Grant (David Warshofsky), nu este prea încântat de idee pentru că oaspeţii lor sunt foarte importanţi şi în timpul acestei cine speră să lege nişte conexiuni de afaceri bănoase, dar până la urmă acceptă ideea. Primii oaspeţi ajunşi sunt Shannon (Chloë Sevigny) şi Alex (Jay Duplass) şi aceştia discută despre câţi bani vor face datorită afacerilor pe care le desfăşoară. Beatriz explorează casa, îi întâmpină pe aceştia şi se prezintă.

După ce o prezintă şi celorlalţi oaspeţi, Kathy le povesteşte acestora felulul în care cele două s-au întâlnit şi, la ceva vreme după, Beatriz află că prietenul ei nu va putea să vină să-i repare maşina decât în dimineaţa următoare. Kathy îi spune că dacă doreşte poate să rămână la ei peste noapte. Unul dintre oaspeţi, totuşi, Doung, o confundă pe Beatriz cu una dintre menajerele casei, iar ea se prezintă stânjenită. Ulterior, Beatriz începe să discute despre viaţa ei şi felul în care a fost nevoită să imigreze din Mexic în tinereţe.

Urmăreşte online filmul Beatriz at Dinner 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

Beatriz at Dinner (2017), filme online HD, subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !

Urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Beatriz at Dinner (2017), filme online HD, subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAME