Dangal – Luptatoarele 2016, filme online HD, subtitrat in RomanaUrmăreşte online filmul Dangal - Luptătoarele 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dangal – Luptătoarele 2016, film online HD subtitrat în Română

Mahavir Singh Phogat (Aamir Khan) este un fost luptător profesionist şi campion naţional ce locuieşte în Balali, un sat din Haryana. El a fost obligat de tatăl său să renunţe la sport pentru a-şi lua un loc de muncă menit să-i asigure un trai lipsit de griji. Dezamăgit pentru că nu a putut să câştige o medalie pentru ţara lui, el jură că fiul său încă aflat în pântece va face acest lucru pentru el. Însă dezamăgirea lui este accentuată de faptul că din patru „încercări” soţia lui a dat naştere a tot atâtor fete.

Speranţa îi revine atunci când fiicele cele mai mari, Geeta şi Babita, se întorc acasă după ce au snopit în bătaie doi băieţi din cauza unor comentarii nepoliticoase făcute de aceştia. Mahavir realizează că fetele au un mare potenţial pentru lupte şi începe să le antreneze pentru acest sport. Metodele sale par să fie foarte aspre, printre ele fiind antrenamente dure dimineţile devreme sau tunsori scurte pentru a evita să fie trase de păr în competiţie.

Chiar dacă sătenii îl critică pentru felul în care se comportă cu fetele, el nu ţine seamă de ei şi continuă să le înveţe să lupte. La început, fetele îi poartă ranchiună tatălui lor pentru tratamentele grele la care le supune, dar apoi realizează că ceea ce îşi doreşte el de la ele este să aibă un viitor frumos, nu să crească şi să ajungă nişte casnice obişnuite precum restul fetelor. Motivate, ele participă apoi cu drag la antrenamentele pe care le realizează tatăl lor. Tatăl lor le înscrie apoi la turnee unde se luptă cu băieţi şi îi înving, uimind pe toată lumea.

Urmăreşte online filmul Dangal – Luptătoarele 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

Dangal – Luptatoarele 2016, filme online HD, subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !

Urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Dangal – Luptatoarele 2016, filme online HD, subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAME